SEF EN JENS

  Vandaag op de blog de geweldige familiefilm en fotoreportage van Annemiek, Frank, Sef en Jens. 

  Wij hebben namelijk voor het eerste een volledige FAMILIE IN BEELD sessie samen gedaan in lekker druilerig herfst weer.

  Een familie in beeld sessie is eigenlijk een combinatie van videografie (waar voornamelijk het accent op ligt) en fotografie. Zo krijg je een complete herinnering van jullie gezin en wat jullie samen allemaal ondernemen. 

  Nou is misschien de vraag, als je een video hebt waarom zou je er dan nog foto’s bij maken?

  Daar heb ik een simpel antwoord op, het voordeel van de foto’s is dat je ze kan afdrukken en zo kan bewaren tot in de eeuwigheid. Hiervoor heb ik natuurlijk super mooie fotoalbums.

  Het klopt ook dat een film zo veel meer extra meerwaarde heeft. Iedereen is namelijk in beweging, je hoort elkaars stemmen en het geeft jullie fase in het leven nog beter weer. Net iets echter dan een stilstaande foto.

  Dus waar je ook voor kiest het is vooral leuk om het lekker actief en ondernemend te houden zoals deze leuke familiefilm met de stoere boys Sef en Jens. Met deze jongens hebben we een lange wandeling gemaakt naar de kinderboerderij met de fietsjes. Ook hebben ze lekker in de speeltuin gespeeld. 

  Er zijn zo veel mogelijkheden als je een familiefilm of familie in beeld reportage wilt maken. Dit lezen jullie namelijk in mijn volgende blog. 

  De familiefilm van Sef en Jens